Giesbers Group kiest voor hoogwaardige TReNT-glasvezelinfrastructuur

11 juli 2022

Klant aan het woord: Giesbers Group

We werken in een digitale wereld; denk aan het analyseren van big data, file sharing én real-time diensten als streaming video. De zakelijke databehoefte groeit en de roep om snelle, betrouwbare verbindingen klinkt steeds luider. Met trots stellen wij daarom Giesbers Group voor. Zij hebben gekozen voor de hoogwaardige dark fiber glasvezelinfrastructuur van TReNT.

Giesbers Group is een bureaugroep van een vijftal creatieve marketing bedrijven, elk met een eigen specialisme. Al vijf decennia leveren zij onderscheidende communicatie-uitingen voor grote en kleine merken. Van een traditioneel print-mediabedrijf is de organisatie uitgegroeid tot een omnichannel marketingbureaugroep. Binnen het bedrijf spelen techniek, data, digitalisering en automatisering een cruciale rol.

Met de dark fiber infrastructuur van TReNT beschikt Giesbers over een onbeperkt schaalbaar bedrijfsnetwerk tussen haar locaties in Velp en Arnhem. Inclusief een breedbandige failover om de on-premises omgeving te allen tijde in de lucht te kunnen houden. Daarnaast kent hun bedrijfsnetwerk een tweevoudig koppelvlak met digitale marktplaats NDIX; een ethernet platform met het omvangrijkste aanbod van (IP-)diensten in Nederland.  

Innovatieve contentcreatie, enerverende klantreizen

Het label Enabl maakt onderdeel uit van Giesbers Group. Dit online marketingbureau koppelt klantprofielen, online oriëntatie- en shopgedrag, fysieke winkelbezoeken en aankopen aan elkaar. Deze informatie stelt Enabl in staat om enerverende klantreizen uit te stippelen en hier passende content bij te bedenken. 

Hippo Creative Studios is een andere telg uit de Giesbers Group. Hun professionals produceren spraakmakende content voor (inter)nationale merken en agencies. Van filmproducties, fotografie, animaties, AR & VR tot computer-generated imagery, afgekort CGI. Laatstgenoemde technologie biedt extra flexibiliteit bij het creëren van content wat met alleen traditionele film en fotografie onmogelijk is. Tot slot zijn 3D productrenders de ingrediënten voor configuratoren welke de consument ondersteunen bij het kiezen van de beste keuze.

Op volle snelheid ondernemen

Met de TReNT-infrastructuur heeft Giesbers Group nu een solide ICT-fundament om verder op te bouwen. Enerzijds voor het verder versterken van hun concurrentiepositie en anderzijds om blijvend te innoveren binnen hun specialistische werkveld.

Het nieuwe, volledig schaalbare bedrijfsnetwerk van TReNT kan al hun data en applicaties verwerken. Dat biedt de creatieve professionals van Giesbers Group de gelegenheid om zich volledig te richten op hun core business: het in kaart brengen van de ideale klantreis en het creëren van enerverende en effectieve communicatie.

Meer weten over Giesbers Group? Kijk op: giesbersgroup.com

Succesverhalen - Giesbers-Group

Lees het hele verhaal

Meer succesverhalen? Lees dan ook:

Het succesverhaal van Drukwerkdeal

Contact

Is connectiviteit ook voor uw organisatie cruciaal?

Ontdek hoe onze connectiviteit bijdraagt aan het oplossen van de uitdagingen in uw sector.